? "width=device-width,initial-scale=1.0,minimum-scale=1.0,maximum-scale=1.0" : "width=1100"' name='viewport'/> sa-vorbim-despre: SPORTUL INTELIGENT expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

pozitia mea in BLOGAL INITIATIVE

luni, 18 iulie 2016

SPORTUL INTELIGENT


                                                               

    In ziua de azi nu e suficient sa faci un pic de miscare si, gata, esti in forma. Ritmul alert si stresat, orele peste program si mancatul haotic iti produc modificari in organism si, mentinutul in forma, nu mai este atat de usor.
Imagini pentru imagini cu persoane obosite      Din fericire tehnologia a avansat si ne ofera o multime de solutii pentru a ne ajuta.
   Am descoperit de curand bratara fitness Cronos  care, impreuna cu telefonul meu LG , ma ajuta si ma avertizeaza in fiecare clipa de nevoile organismului de a te misca, hidrata si odihni pentru ca nu avem timp sa ne organizam si, mai ales, sa respectam un orar zilnic.
Aceste gadget-uri se conecteaza intre ele prin bluetooth si are functie de ceas desteptator, cronometru, pedometru, monitorizare somn, calorii, functie anti-lost si IP67 water proof, plus ca iti poti alege bratara in functie de culoarea preferata.
  Acum e mult mai usor sa imi mentin sanatatea si forma fizica.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu