? "width=device-width,initial-scale=1.0,minimum-scale=1.0,maximum-scale=1.0" : "width=1100"' name='viewport'/> sa-vorbim-despre: CE-SI DORESC BARBATII expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

pozitia mea in BLOGAL INITIATIVE

miercuri, 13 iulie 2016

CE-SI DORESC BARBATII


WS-banner-800x1470px-2Ce isi doresc barbatii?Greu de spus din punctul de vedere al unei femei, dar pot sa imi dau cu presupusul, nu?
  In primul rand, cred ca, vrea performanta. Se stie ca orice lucru tehnologic e ca o jucarie pentru ei si roiesc in jurul lor ca sa ii descopere toate functiile si, cu cat e mai complex, cu atat ii atrag mai mult.
  In al doilea rand,  simplitate, adica sa nu fie impopotanat cu tot felul de desene si brizbrizuri de "femei", doar sa arate bine si sa fie modern e suficient pentru ei.
    Al treilea "ingredient" il constituie  nevoia de a avea acel produs. Oricat de tare ar arata si cat de multifunctional ar fii, chiar daca nu au nevoie de el, barbatii simt nevoia sa il aiba in casa (in caz de nevoie) si, nu-i asa, cand e vorba de ceasuri e bine sa ai cate unul care sa se asorteze cu fiecare ocazie si tinuta.
De aceea, gandindu-se la nevoile barbatilor,  WatchShop.ro  a devenit, începând din luna iunie, singurul magazin online de ceasuri și accesorii dedicat bărbaților. Ce înseamnă, mai exact, dedicat bărbaților? Spre deosebire de restul magazinelor, WatchShop funcționează bazându-se pe modul tipic masculin de a căuta și cumpăra ceasuri: informație completă și relevantă + stocuri serioase cu ceasuri 100% originale, bărbătești sau de damă + echipă de cunoscători.
  Va astept sa vizitati site-ul pentru mai multe informatii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu