? "width=device-width,initial-scale=1.0,minimum-scale=1.0,maximum-scale=1.0" : "width=1100"' name='viewport'/> sa-vorbim-despre: O PETRECERE CUM TOATE AR TREBUI SA FIE expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

pozitia mea in BLOGAL INITIATIVE

marți, 19 iulie 2016

O PETRECERE CUM TOATE AR TREBUI SA FIE

Imagini pentru poze ballantines brasilAm mai vorbit despre Ballantine’s Brasil un blend de whisky scoțian, conceput în stilul tradițional al familiei Ballantine’s. Coaja de lime, adusă special din Brazilia, este pusă în butoaiele în care se adaugă apoi whisky-ul și se lasă să se odihnească împreună pentru a crea Ballantine’s Brasil.
Fiind un produs proaspăt lansat și având conceptul de Brasil Shake în spate, a apărut https://www.brasilshake.ro, un site pe care poți câștiga o excursie în Scoția pentru tine și încă trei prieteni, dacă accepți provocările pe care le găsești acolo.
  Cei de la Blogal Initiative impreuma cu Ballantine's Brasil au provocat toti blogarii sa scrie despre cele 5 lucruri obligatorii la o petrecere, asa ca m-am gandit si m-am razgandit si am ajuns la concluzia ca cale 5 lucruri sunt:
  • prietenii, pentru ca fara ei nici o petrecere nu are haz
  • cocktailul cu Ballantine's Brasil  care sa te racoreasca si sa te mentina in forma
  • muzica buna care sa te faca sa te misti in pasi de samba
  • inregistrarea petrecerii si a retetei de cocktail pentru a avea sanse mai mari in concursul Ballantine's Brasil
  • participarea la concursul #brasilshake  impreuna cu prietenii      

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu