? "width=device-width,initial-scale=1.0,minimum-scale=1.0,maximum-scale=1.0" : "width=1100"' name='viewport'/> sa-vorbim-despre: WATCHSHOP expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

pozitia mea in BLOGAL INITIATIVE

marți, 19 iulie 2016

WATCHSHOP

                                              

 Barbatii intotdeauna isi doresc calitate, iar watchshop.ro stie asta si, de aceea, s-a repozitionat fiind singurul magazin online din Romania cu ceasuri si accesorii dedicate lor.

Imagini pentru caricaturi cu ceasurihttp://blogalinitiative.ro/wp-content/uploads/2016/07/WS_banner_800x1470px_1.jpg Inca din antichitate oamenii au inceput sa masoare timpul, dar de la umrele miscatoare pana la ceasul de azi au trecut secole.Pendulul a fost inițial conceput de Leonardo da Vinci în timpul Renașterii. Pendulele sale erau folosite pentru punerea în funcțiune a ferăstraielor, pompelor și burdufurilor. Galileo a utilizat pendulul pentru măsurarea timpului dar inventarea ceasului cu pendul îi este atribuită lui Christiaan Huygens în 1656.Dupa aceea a inceput utilizarea ceasului ca bijuterie, ca un accesoriu util, iar barbatii au stiut mereu sa fie in pas cu moda si, de aici, s-a ajuns la indispensabilitatea ceasului, nevoia de a masura timpul si frumusetea lui, care impodobeste mainile barbatesti si atrage privirile celor din jur.
 Ceas Casio SPORT MTP-V008D-2BUDFCeas Q&Q CLASIC  VW90-112YCeas Timex EXPEDITION TW4B00800

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu