? "width=device-width,initial-scale=1.0,minimum-scale=1.0,maximum-scale=1.0" : "width=1100"' name='viewport'/> sa-vorbim-despre: O PETRECERE REUSITA expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

pozitia mea in BLOGAL INITIATIVE

joi, 14 iulie 2016

O PETRECERE REUSITA




Cum arata o petrecere reusita? Ceva de genul acesta:
  • muzica buna
  • multi prieteni
  • mancare suficienta
  • mult,mult  BRASILSHAKE
  • distractie maxima
  Nu stiti ce este brasilshake?Nu-i nimic. E un produs nou oferit de cei de la Ballantine's pentru a ne face petrecerile mai interesante, facut in stilul  tradițional al familiei Ballantine’s. Coaja de lime, adusă special din Brazilia, este pusă în butoaiele în care se adaugă apoi whisky-ul și se lasă să se odihnească împreună pentru a crea Ballantine’s Brasil.
 Sa nu uitati de premiul campaniei unde doua grupe de 4 persoane pot vizita distileria lor din Scotia daca inscriu codul unic de pe capace pe https://www.brasilshake.ro si se antreneaza in pasi de samba pentru a se putea strecura printre alti petrecareti de la bar la ringul de dans ghidati de acrobati. De asemenea iti poti marii sansele la castig daca ai raspunsuri creative la intrebarile campaniei sau daca incarci filmulete cu prietenii pregatind shake-uri savuroase cu Ballantine's Brasil sau tinand toasturi amuzante folosind cuvintele cheie.
Imagini pentru imagini cu ballantine's brasil  Afland toate astea eu zic sa porneasca petrecerea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu