? "width=device-width,initial-scale=1.0,minimum-scale=1.0,maximum-scale=1.0" : "width=1100"' name='viewport'/> sa-vorbim-despre: ROMANIA IN EUROPA expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

pozitia mea in BLOGAL INITIATIVE

sâmbătă, 19 septembrie 2015

ROMANIA IN EUROPA


     



ROMANIA IN EUROPA  

 

       Reprezentanța Comisiei Europene în România a lansat în 2014 o nouă serie de evenimente pe teme europene, AICI EUROPA. Scopul lor este de a comunica și stimula dezbateri cu privire la prioritățile Uniunii Europene în vederea generării unor reacții față de politicile europene și temele de actualitate, precum și de propuneri cu valoare adaugată în contextul construcției europene.

Reprezentanța Comisiei Europene analizează evoluțiile politice, economice și sociale din România, precum și modul în care activitățile Uniunii sunt reflectate în opinia publică românească. Un element important al activității noastre este menținerea contactelor cu reprezentanții mediului politic și economic românesc, precum și cu societatea civilă.
     Cu toate ca aceasta campanie a inceput in 2014 in mass media nu s-a vorbit despre ea si publicul roman nu cunoaste detaliile acesteia, de aceea , in urma concursului care incurajeaza bloggerii si jurnalistii sa dezbata subiectele COMISIIEI EUROPENE , propun tuturor sa vina cu idei noi care sa imbunatateasca acest lucru.Mai multe detalii gasiti pe http://ec.europa.eu/romania/eu_romania/aici_europa/index_ro.htm
     Daca vreti sa participati la concursul ''CE SUBIECT EUROPEAN AI FI VRUT SA FIE DEZBATUT MAI TEMEINIC IN 2015? '' intrati pe  http://ec.europa.eu/romania/07092015_reporter_si_bloger_european_ro.htm  .


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu