? "width=device-width,initial-scale=1.0,minimum-scale=1.0,maximum-scale=1.0" : "width=1100"' name='viewport'/> sa-vorbim-despre: Hai la mare expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

pozitia mea in BLOGAL INITIATIVE

marți, 2 august 2016

Hai la mare


     

       

Imagini pentru imagini cu camping la mare
Imagini pentru imagini cu camping la mare
Imagini pentru imagini cu marea Vara inca nu s-a terminat si mai e timp destul penru a merge la mare, mai ales ca atmosfera e sufocanta in capitala.Anul asta inca nu am ajuns asa ca ma pregatesc sa plec in week-end-ul dedicat zilei Marinii asa ca am pus in bagaj haine lejere, prosopul de plaja si, bineinteles, ochelarii de soare nelipsiti in timpul verii pentru ca ne protejeaza ochii.
  Nu uita sa iti cumperi si tu ochelari de soare pana pe 21 august si intri automat într-o tragere la sorți din care vor rezulta trei câștigători care vor ajunge la mare în Vama Veche, cu încă 7 prieteni fiecare. Toți cei 24 de norocoși (3 castigători cu câte șapte prieteni fiecare) au camparea (paturi) în Cortul celor Șapte Simțuri și micul dejun asigurate, în perioada 26-29 August. Iar cazarea va fi specială, pentru că o să fie la Sandalandala, cel mai cool loc de camping din Vama Veche!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu