? "width=device-width,initial-scale=1.0,minimum-scale=1.0,maximum-scale=1.0" : "width=1100"' name='viewport'/> sa-vorbim-despre: Cum iti alegi facultatea? expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

pozitia mea in BLOGAL INITIATIVE

miercuri, 29 martie 2017

Cum iti alegi facultatea?

ES Cambridge (10).jpg

Tabara Academic Summer Cambridge

In zilele noastre e bine sa ne pregatim din timp pentru succesul vietii profesionale, de accea a aparut si in Romania conceptul de TABARA EDUCATIONALA.
Daca as putea da timpul inapoi as alege o astfel de experienta si as pleca imediat la vestita academie Cambridge , unde poti ineractiona cu o multime de studenti interesati de aceleasi materii si poti intalni opersoane din toata lumea, afli cum e viata de colegiu si iti dezvolti abilitatile.
Daca va intereseaza o tabara educationala in traditionala Anglie Cambridge e alegerea ideala atat pentru viitorii studenti, cat si pentru parintii care vor sa le largeasca orizontul copiilor. Sa nu uitati ca Academia Canbridge ofera :
Cursuri
Pregătire și recapitulare pentru IGCSE: 13 – 14 ani
Programa școlară include un spectru larg de materii academice: engleză, matematică, științe umane și naturale, arte. Cursanții își dezvoltă aptitudinile IT, învață cum să strângă informații și să susțină prezentări.
Pregătire și recapitulare pentru IB/
A-levels: 15 – 18 ani

Iar daca doriti o alta destinatie de studiu puteti gasii lista taberelor pe  edutabere , intrati si aflati toate detaliile necesare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu