? "width=device-width,initial-scale=1.0,minimum-scale=1.0,maximum-scale=1.0" : "width=1100"' name='viewport'/> sa-vorbim-despre: Bursa Binelui expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

pozitia mea in BLOGAL INITIATIVE

sâmbătă, 11 februarie 2017

Bursa Binelui


cover                             
Ce este Bursa Binelui ? Este singura platforma online unde poti dona fara comision si fara prag, adica fiecate doneaza cat vrea si de cate ori vrea, sustinandu-si proiectul preferat ales din Campionatul de Bine unde organizatorii vor dubla suma primita ONG-urilor aflate pe primele locuri, dublandu-si astfel castigul ei vor putea sa sustina mai eficient cauza lor.
Acum ca am aflat scopul acestei platforme zic sa ne alegem si proiectul preferat. Eu, una, sunt chitita pe educatie si cred in dreptul copiilor la ea si la o viata normala, de aceea,aleg asociatia P.A.V.E.L care sprijina copii de cancer sa invete si sa se gandeasca la viitor.
Asociatia P.A.V.E.L. desfasoara din anul 2012 proiecte educationale pentru copiii cu cancer internati indelung. Elevii cu varsta 6-19 ani, sunt supusi tratamentelor oncologice care pentru min 180 zile pe an ii separa de scoala. Un an dupa tratament ei trebuie sa evite recidivarea bolii. Tinerii doresc sa-si continue educatia la Scoala de Spital cand sunt internati. Mediul virtual este singurul care asigura continuitate cand elevii sunt  acasa. Iata de ce initierea si dotarea laboratorului TIC in spitalele in care avem scoala de spital este modul prin care se asigura educatie permanenta. Realizarea si furnizarea unor pachete de lectii digitale ofera elevilor educatie la standarde inalte cat si promovarea clasei si a examenelor nationale.
Oricare ar fi cauza ta preferata poti intra aici sa o alegi si sa o sustii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu