? "width=device-width,initial-scale=1.0,minimum-scale=1.0,maximum-scale=1.0" : "width=1100"' name='viewport'/> sa-vorbim-despre: 5 lucruri de facut pana la 60 ani expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

pozitia mea in BLOGAL INITIATIVE

miercuri, 26 octombrie 2016

5 lucruri de facut pana la 60 ani


Siropurile YO  implinesc 60 de ani de experienta asa ca au provocat bloggerii sa isi aseze pe pagina lor 5 lucruri de facut pana la varsta de 60 de ani, campanie care a pornit de la ideea ca in Australia oamenii consuma aceste siropuri inca din copilarie, fiecare inghititura inundandu-le gura cu o explozie de fructe si amintiri minunate.Iar cei 60 de ani nu doar s-au adunat ci au facut Siropurile YO mai bogate in experienta.

De aceea am acceptat provocarea si m-am gandit ce as vrea neaparat sa fac pana la 60 de ani:
  1. In primul rand, as vrea sa imi pastrez sanatatea pentru ca, nu-i asa, sanatatea e mai buna decat toate.
  2. As vrea sa imi cresc copilul mare, sanatos si frumos din toate punctele de vedere, sa fie un om implinit, pe piciorele lui si un om de bine pe care toti sa il aprecieze.
  3. Sa vizitez lumea pentru ca intotdeauna am vrut sa cunosc locuri si oameni noi, sa descopar traditii si obiceiuri uimitoare.
  4. In al patrulea rand, as vrea sa imi pastrez relatiile pe care le am si sa imi fac altele noi, nimic nu e la fel daca nu ai cu cine impartasii asa ca prietenii si familia sunt importanti.
  5. In ultimul rand, sper sa ma bucur de viata, cu bucuriile si necazurile ei, sa capat experienta si sa dau mai departe ceea ce am invatat.
Asa imi vad viata pana la 60 de ani si imi doresc sa ating fiecare obiectiv pe care mi l-am propus, iar daca nu reusesc, nu-i nimic viata e frumoasa si imprevizibila, noi trebuie doar sa ne bucuram de ea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu