? "width=device-width,initial-scale=1.0,minimum-scale=1.0,maximum-scale=1.0" : "width=1100"' name='viewport'/> sa-vorbim-despre: MODERNIZAREA RAULUI DAMBOVITA IN BUCURESTI expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

pozitia mea in BLOGAL INITIATIVE

miercuri, 17 iunie 2015

MODERNIZAREA RAULUI DAMBOVITA IN BUCURESTI

  MODERNIZAREA RAULUI DAMBOVITA IN BUCURESTI

        Cum credeti ca ar trebui sa arate un rau intr-un oras ca Bucurestiul?Multi sau intrebat asta si au avut diferite pareri dar si mai multi cred ca Dambovita, cu modernizarile necesare, ar putea concura cu succes raurile din strainatate.
         In primul rand ar trebui inarite malurile, cosolidate si amenajate cu locuri pentru barci si plaja, acolo  unde este posibil.De asemenea ar trebui infiintate telegondole, terase, piste pentru biciclisti si locuri de joaca pentru copii.
        Aceasta este parerea mea despre ceea ce trebuie facut pe Dambovita , daca aveti alte sugestii puteti participa la festivalul București UrbanFest care are loc intre 16 si 20 iunie, cu scopul urmator: dezvoltare urbană, organizat de de Reprezentanța Comisiei Europene în România. Evenimentul, derulat sub înaltul patronaj al comisarului european Corina Crețu, își propune promovarea valorilor europene în domeniul urbanismului și dezvoltării locale sustenabile.Ediția din acest an a UrbanFest are ca temă „BlueGreen – Râuri în orașe smart” și se desfășoară în zonele adiacente râului Dâmbovița din București, între Grozăvești și Parcul Național Văcărești. Evenimentul își propune să pună pe agenda publică rolul râurilor în metropolele moderne, ca factor identitar și de regenerare urbană, în contextul politicii europene de dezvoltare regională. Mai multe detalii gasiti pe acest link http://www.urbanfest.eu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu