? "width=device-width,initial-scale=1.0,minimum-scale=1.0,maximum-scale=1.0" : "width=1100"' name='viewport'/> sa-vorbim-despre: LA TRIBUNA EUROPEI expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

pozitia mea in BLOGAL INITIATIVE

vineri, 12 iunie 2015

LA TRIBUNA EUROPEI

                                                  LA TRIBUNA EUROPEI


Atazi am sa va povestes despre o campanie a PARLAMENTULUI EUROPEAN

Biroul de Informare al Parlamentului European în România lansează concursul de materiale video, deschis tuturor tinerilor din România cu vârsta între  18 şi 35 de ani (împliniți la data lansării concursului, 9 mai 2015).
Tema: Imaginează-ți că tocmai ai fost ales președintele Parlamentului European și înregistrează-ți discursul inaugural. Spune-ne în cadrul acestui discurs cum vezi tu viitorul Uniunii Europene. Raportându-te la criteriile de mai jos, construieşte un material în care să ne spui cum vezi tu paşii necesari care trebuie urmaţi pentru ca, plecând de la starea actuală a Uniunii Europene, să se ajungă la acel viitor pe care tu ţi l-ai imaginat.
Materialul video va avea maximum 3 minute, va fi de calitate bună (SD sau HD).

Premii: Vor fi acordate trei premii materialelor cu cel mai mare punctaj. Autorii acestora vor fi invitați într-o vizită de studiu de două zile la sediul din Bruxelles al Parlamentului European. Vizita va avea loc în perioada septembrie – noiembrie 2015.
 Mai multe detali gasiti pe link-ul urmator http://www.europarl.ro/ro/ue_si_tinerii/tribuna_europei.html.

 Eu daca as fii ales presedinte al PARLAMENTULUI EUROPEAN as schimba modul de percepere al oamenilor despre romani si as incerca sa ajut mai mult sistemele de educatie si sanatate din tarile mai putin dezvoltate ale UNIUNII EUROPENE

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu