? "width=device-width,initial-scale=1.0,minimum-scale=1.0,maximum-scale=1.0" : "width=1100"' name='viewport'/> sa-vorbim-despre: MISCAREA FACE BINE-PASUL 2 expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

pozitia mea in BLOGAL INITIATIVE

joi, 7 iulie 2016

MISCAREA FACE BINE-PASUL 2

Am vorbit data trecuta despre mersul pe bicicleta, cat de greu l-am convins pe baiatul meu si cat de mult ii place acum.Azi o sa va spun un nou sport de familie, adica inotul, ca tot e cald afara si nu mai merge sa stai toata ziua prin soare sa faci ciclism.
    Cu inotul a fost usor. Baiatul meu iubeste apa si sa se balaceasca e sportul lui preferat, asa ca m-am gandit sa luam cu totii lectii de inot.Incalzirea o facem pe marginea piscinei iar restul miscarii in apa. Tentativele de inot au inceput sa apara (dupa 4 lectii) si distractia este maxima, mai ales ca baiatul invata mai repede ca noi, si tachinarile sunt in toi.In pauze ne relaxam cu mici batai cu apa si asa facem noi miscare in familie.
    Daca si voi vreti sa faceti miscare in familie va puteti inscrie la cea mai mare ora de sport  un festival de fitness și sport, pus în scenă de smartatletic şi GetFit pentru Dolce Sport şi Telekom Romania, în parteneriat cu Asociația Șapte Scări, din Braşov. Parteneri: Aqua Carpatica, Ciuc Natur Radler, Eisberg.

 Festivalul va avea loc în intervalul 9:00 – 21:00 și va cuprinde:
  • Clase de fitness cu unii dintre cei mai buni instructori din ţară şi din străinătate: RealRyder- biciclete, OneCore – step aerobic, Zumba, Steel Programs, Kangoo Jumps, TotalGym – Functional Training, Boot camp şi Shooting Gate pentru pasionații de fotbal.
  • Kids BikeSchool – zonă specială de poligon pentru copii, unde cei mici vor învăța, alături de instructori specializați, tehnici de mers pe bicicletă și reguli de circulație și de siguranță în trafic.
  • Crosul caritabil UpDown Run, cu două probe, în buclă cu start în Piaţa Sfatului:
  • 4 km, pentru cei care vor să descopere bucuria alergării,
  • 7km, cu 340m diferenţă de nivel, pentru alergatorii de cursă mai lungă şi care nu se tem de înălţimi şi căţărări.MFB brasov 2016 - poster-A2

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu