? "width=device-width,initial-scale=1.0,minimum-scale=1.0,maximum-scale=1.0" : "width=1100"' name='viewport'/> sa-vorbim-despre: martie 2017 expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

pozitia mea in BLOGAL INITIATIVE

miercuri, 29 martie 2017

Cum iti alegi facultatea?

ES Cambridge (10).jpg

Tabara Academic Summer Cambridge

In zilele noastre e bine sa ne pregatim din timp pentru succesul vietii profesionale, de accea a aparut si in Romania conceptul de TABARA EDUCATIONALA.
Daca as putea da timpul inapoi as alege o astfel de experienta si as pleca imediat la vestita academie Cambridge , unde poti ineractiona cu o multime de studenti interesati de aceleasi materii si poti intalni opersoane din toata lumea, afli cum e viata de colegiu si iti dezvolti abilitatile.
Daca va intereseaza o tabara educationala in traditionala Anglie Cambridge e alegerea ideala atat pentru viitorii studenti, cat si pentru parintii care vor sa le largeasca orizontul copiilor. Sa nu uitati ca Academia Canbridge ofera :
Cursuri
Pregătire și recapitulare pentru IGCSE: 13 – 14 ani
Programa școlară include un spectru larg de materii academice: engleză, matematică, științe umane și naturale, arte. Cursanții își dezvoltă aptitudinile IT, învață cum să strângă informații și să susțină prezentări.
Pregătire și recapitulare pentru IB/
A-levels: 15 – 18 ani

Iar daca doriti o alta destinatie de studiu puteti gasii lista taberelor pe  edutabere , intrati si aflati toate detaliile necesare.

luni, 13 martie 2017

Caroli-Mancare cu notificare



De cate ori nu am uitat sa punem la frigider mezelurile pe care le consumam? Eu una uit tot timpul, apoi ma intreb daca mai pot fi consumate, de aceea ma bucur ca acum are cine sa imi aminteasca .
Cred ca ati auzit cu totii despre noile produse de la CAROLI . Ce are nou? pai are un carolimetru, adica are un cadran termosensibil care isi schimba culoarea in functiie de temperatura la care este pastrat salamul:
  • VERDE-daca temperatura este sub 8°C:e numai bun de mancat
  • GALBEN-daca temperatura este peste  8°C:trebuie pus imediat la rece
Cei de la Caroli s-au gandit ca in lumea agitata de astazi, unde primim notificari pentru a ne aminti orice, e nevoie si de o  #mâncarecunotificare sa ne aminteasca necesitatea pastrarii alimentelor proaspete si, cum ei sunt mereu atenti cu nevoile noastre, au creat acest carolimetru usor de inteles pentu a ne face viata mai usoara si mai sanatoasa.