? "width=device-width,initial-scale=1.0,minimum-scale=1.0,maximum-scale=1.0" : "width=1100"' name='viewport'/> sa-vorbim-despre: octombrie 2016 expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

pozitia mea in BLOGAL INITIATIVE

luni, 31 octombrie 2016

Ce sa faci fara net

  In ziua de azi sa ramai fara net e o tragedie si stiu ce spun nu exagerez.
Imi aduc aminte ca, in urma cu vreo 2 ani, din cauza zapezii, s-au rupt cablurile de internet si, fiinca ningea neintrerupt, cablurikle au ramas asa mult timp, un infinit as zice eu.Asa ca a trebuit sa gasesc alternative. M-am uitat un pic la tv, am facut putina treaba prin casa si, apoi, ce sa fac? Eu vroiam sa intru pe net, asa ca mai m-am invartit putin prin casa dupa mi-am adus aminte ca am internet mobil si, bineinteles, am intrat pe net pana l-am consumat, mai ales ca atunci nu erau atatia giga ca acum.net-ul l-am consumat repede, dar timpul de afara nu se schimbase, asa ca am stat cateva zile facand nimic, o plictiseala totala si o stare de stres continuu.
Sper ca pe viitor sa nu mai patesc asa. Cei de la D-LINK stiu cat e de important net-ul in viata noastra si, de aceea, la implinirea a 30 de ani de la infiintare, au provocat bloggerii sa scrie despre aceste experiente urate, promitand ca, cu produsele lor, astfel de intamlari n-o sa aiba loc, adica, nu o sa ramai fara semnal la wireless daca te duci in celalalt colt al casei, nu o sa ti se strice router-ul cand ti-e lumea mai draga si nu o sa ai o conexiune slaba niciodata, despre patania mea depinde doar de vreme, daca ar fii depins de cei de la D-LINK cu siguranta ar fii rezolvat-o.
Produsele D-Link se găsesc la Altex, eMag, Flanco, PC Garage, EvoMag sau cel.ro.

miercuri, 26 octombrie 2016

5 lucruri de facut pana la 60 ani


Siropurile YO  implinesc 60 de ani de experienta asa ca au provocat bloggerii sa isi aseze pe pagina lor 5 lucruri de facut pana la varsta de 60 de ani, campanie care a pornit de la ideea ca in Australia oamenii consuma aceste siropuri inca din copilarie, fiecare inghititura inundandu-le gura cu o explozie de fructe si amintiri minunate.Iar cei 60 de ani nu doar s-au adunat ci au facut Siropurile YO mai bogate in experienta.

De aceea am acceptat provocarea si m-am gandit ce as vrea neaparat sa fac pana la 60 de ani:
  1. In primul rand, as vrea sa imi pastrez sanatatea pentru ca, nu-i asa, sanatatea e mai buna decat toate.
  2. As vrea sa imi cresc copilul mare, sanatos si frumos din toate punctele de vedere, sa fie un om implinit, pe piciorele lui si un om de bine pe care toti sa il aprecieze.
  3. Sa vizitez lumea pentru ca intotdeauna am vrut sa cunosc locuri si oameni noi, sa descopar traditii si obiceiuri uimitoare.
  4. In al patrulea rand, as vrea sa imi pastrez relatiile pe care le am si sa imi fac altele noi, nimic nu e la fel daca nu ai cu cine impartasii asa ca prietenii si familia sunt importanti.
  5. In ultimul rand, sper sa ma bucur de viata, cu bucuriile si necazurile ei, sa capat experienta si sa dau mai departe ceea ce am invatat.
Asa imi vad viata pana la 60 de ani si imi doresc sa ating fiecare obiectiv pe care mi l-am propus, iar daca nu reusesc, nu-i nimic viata e frumoasa si imprevizibila, noi trebuie doar sa ne bucuram de ea.

marți, 25 octombrie 2016

Un HALLOWEEN ca la TNT

                    Poster The Addams Family

  Cum Halloween-ul e aproape va invit sa intrati in lumea groazei cu Familia Addams.
 Mortica, infioratoarea mama si stapana clanului Addams,isi sperie intotdeauna vecinii cu macabrele ornamente si decoratiuni din casa, dar si prin purtarea sa indiferenta la infricosatoarele aventuri.
  Imi imaginez cum ar fii viata mea ca membra a Familiei Addams, o ingrozitoare Mortica, care, desi pare de groaza, e plina de viata si astfel isi traieste visul intr-o comedie si distractie permanenta.Stiu ca pare sumbru la inceput, dar daca urmaresti cu atentie filmul o sa vezi ca a fii membru al acestei familii este chiar amuzant.
  Asa ca va invit sa intrati in lumea lor pe TNT , unde sigur o sa fiti captivati de bogatia si belsugul unei familii americane cu totul neobisnuita.
The Addams Family/Familia Addams

marți, 18 octombrie 2016

Testul Barza-totul despre "lugu-lugu"






  Inainte de a incepe o sa va invit sa urmariti acest clip video:

Ce parere aveti? Pe mine m-a amuzat tare, iar melodia pur si simplu s-a imprimat in cap, nu pot sa o uit sau sa nu ma gandesc la ea. E adevarul romanesc scurt si la obiect iar ritmul......nu stiu cum sa spun...
" folclor modern".
Bun, lasind gluma la o parte, Testul Barza e primul test de sarcina din Romania cu rezultate rapide si sigure, iar dupa 20 de ani e in continuare apreciat.
test_de_sarcina_barza_stilouAsa ca daca faceti "lugu-lugu" si vreti sau nu sa ramaneti insarcinate apelati cu incredere la Testul Barza si veti sti sigur la ce sa va asteptati.

marți, 11 octombrie 2016

casa "STONA"

                       Marmura – Piatra care a strălucit de-a lungul secolelor
Am primit o provocare de la stona.ro si anume sa povestesc cum imi place sa imi petrec timpul acasa.
 Pe un timp ca asta asa ploios cel mai bine e acasa unde e cald si placut. Si ce poate fii mai frumos decat sa stai pe gresia calda cu o cana de ceai in mana si sa gatesti ceva bun in bucatarie ca tot mirosul sa inunde casa? Pentru mine asta inseamna acasa: sa stam cu totii in bucatarie, sa simtim caldura casei si sa ne bucuram impreuna de timpul petrecut acasa.
De aceea am aranjat casa asa cum imi place, am pus gresie in hol, sufragerie si bucatarie, am imbracat baia in gresie si faianta, am pus un blat de marmura in bucatarie si piatra ornamentala in sufragerie. Pe toate acestea dar si alte produse le puteti gasi pe stona.ro care si-a deschis recent acest website sau puteti vedea produsele la Zilele Portilor Deschise unde invitat special este Lorand Soares Szasz
SANDSTONE, AGRA RED, PLACAJ, L(20-40)X7, 2, NATURALMarmura INDUS GOLD

sâmbătă, 8 octombrie 2016

Investitie si castig

                         Imagini pentru imagini bursa  Azi am hotarat sa investesc la Bursa de Valori Bucuresti si am hotarat sa "risc" cu urmatoarele companii: BRD Group Society General S.A. , OMV petrom S.A. si Albalact S.A.
De ce? Pentru ca sunt companii cu renume care au dat randament de-a lungul anilor, au o vechime incontestabila pe piata din Romania si profit pe masura.
    Sa nu credeti ca am hotarat asa din senin sa investesc. Am gandit bine si m-a convins concursul celor de la Bursa de Valori Bucuresti care vor premia participantii cu cel mai bun randament cu o masina si zeci de alte premii. ca sa participi la concurs trebuie sa te inscri deschizand un cont la unul dintre Brokerii Parteneri autorizati sa tranzactioneze la Bursa de Valori Bucuresti (bineinteles trebuie sa ai peste18 ani). Daca te intereseaza si pe tine intra pe www.condusderandament.ro si afla mai multe detalii.