? "width=device-width,initial-scale=1.0,minimum-scale=1.0,maximum-scale=1.0" : "width=1100"' name='viewport'/> sa-vorbim-despre: iunie 2016 expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

pozitia mea in BLOGAL INITIATIVE

luni, 27 iunie 2016

CUM SA ITI IZOLEZI SINGUR CASA

Uniunea Europeana a creat un nou program numit ``Caldura la indemana`` prin care iti ofera solutii ecologice si ieftine cu care sa iti izolezi locuinta in functie de zona in care te afli.Eu am o casa in zona de nord a Munteniei pe albia raului Arges asa ca , in comformitate cu solutiile date, casa ar trebui consolidata cu lut, lemn si papura.


Imi aduc aminte ca asa era si casa bunicii si mereu era bine. Vara era racoare si placut iar iarna cald chiar daca nu facea focul in permanenta.

Cred ca toti ne aducem aminte de casa bunicii, Daca si voi vreti sa aveti caldura la indemana intrati pe site-ul http://www.confortpentrucasata.ro si veti gasi o multime de sfaturi practice si solutii potrivite locuintei tale, de asemenea poti vizita pagina de facebook  https://www.facebook.com/eficienta.energetica.locuinte

sâmbătă, 18 iunie 2016

FRIGIDERUL-CEL MAI IMPORTANT APARAT DIN CASA TA

A venit vara si odata cu ea caldura insuportabila, dar noi gasim mereu solutii sa ne racorim.
Imagini pentru imagini cu frigider Cu aceasta ocazie cel mai bun prieten este frigiderul pentru ca ne ofera mereu apa si alte bauturi reci, chiar ne da gheata pentru un surplus de racoare, fructe, legume si multa mancare.
Imagini pentru imagini cu frigider
   Gandind la fel ca noi cei de la liebherr sau hotarat a ne faca o surpriza si in perioada 15 mai-31 august 2016 au prelungit garantia pana la 6 ani ca sa ne bucuram mai mult de super frigiderul nostru, mai ales ca au o gama larga de produse de la minifrigidere la combine frigorifice, au chiar si lazi frigorifice, humidoare si vitrine de vin (toate fiind de calitate germana).

Imagini pentru imagini cu frigiderSI NOI IUBIM MULT FRIGIDERUL!

CUM SA ITI INTRETII TELEFONUL


Imi aduc bine aminte cand am cumparat primul meu telefon smart, cata grija am avut de el si cat de usor s-a zgariat ajungand intr-un final sa il sparg.
Imagini pentru imagini cu smartphone ZGARIAT
Mi-a parut tare rau si cu urmatoarele dispozitive am cautat tot felul de solutii de la huse pana la folii de protectie, dar fara rezultat.
Imagini pentru animatii cu fete triste
    Cu totii am avut momente in care am zgariat telefonul sau tableta din neatentie sau pur si simplu umbland pe ele.Acum a aparut un nou produs care te ajuta sa iti protejezi telefonul de aceste mici accidente.Stiu ca pare incredibil dar intradevar da rezultate. Se numeste wowfixit si este o solutie ce se aplica pe ecranul dispozitivului iar in cateva secunde se intareste si devine asemanatoare sticlei, imbunatatind performanta si rezistenta device-ului tau. Intradevar e o inventie wow, care merita testata.
nanoshine kijelzővédő bevonatImagini pentru animatii cu fete triste

duminică, 12 iunie 2016

SKATEBOARD ELECTRIC


Data trecuta am vorbit despre jucari.Azi o sa va prezint o altfel de jucarie atat pentru copii cat si pentru cei mari, este vorba de skateboard electric cea mai noua si captivanta inventie care o sa ii fascineze pe toti prin usurinta de manevrare si viteza pe care o poate atinge.

  Am spus ca se conduce usor: e nevoie doar sa te apleci in fata sau in partea in care vrei sa mergi usor si skateboard-ul primeste semnalul, iar viteza pe care o atinge este de aproximativ 15 km/ora.
 Daca te-am convins nu uita sa vizitezi site-ul acesta pentru a comanda un skateboard electric.

JUCARII,JUCARII,JUCARII


  Cand e vorba de copii nu ne trebuie o ocazie speciala ca sa ii rasfatam,fie ca suntem parinti, bunici ,sau alte rude de cate ori avem ocazia le cumparam celor mici cate un cadou, iar cele mai frumoase daruri sunt jucariile, nu?
  Daca nu stiti ce jucarie sa ii oferiti de aceasta data prichindelului vostru preferat am eu cateva sugestii.Am cautat pe internet si am gasit  aceasta pagina de unde puteti comanda cele mai deosebite cadouri.Asa ca haideti sa luam jucarii pentru cei mici.


vineri, 10 iunie 2016

ROMANIA CAMPIOANA

Dupa cum stiti vara asta se joaca fotbal la nivel european pentru ca, nu-i asa, incepe EURO2016, iar Romania are meciul de deschidere pe 10 iunie impotriva Frantei.. Jucatorii sunt pregatiti si gata de victorie, dar noi, suporterii, mai avem de lucru pana in ultima clipa strangem prietenii, pregatim berea la frigider, adunam crantanelele si gatim gustari in culorile tarii. Pentru ca suntem suporteri adevarati incepem in forta cu multe urari si terminam la fel de galagiosi si, speram, ca foarte bucurosi cu mari sanse de calificare, pentru ca meritam din plin.
Daca si tu esti suporter adevarat intra pe http://fotbal.penny.ro si sprijina jucatorii Nationalei.

SEF LA BLOGAL INITIATIV

De-as fi sef la BLOGAL INITIATIVE as incepe sprin a atrage mai multe companii in campaniile platformei pentru ca bloggerii sa aiba mai multe optiuni si mai multe lucruri despre care sa scrie, dar si mai multe premii in giftshop-ul blogal initiativ.
  In rest nu am ce alte modificari sa fac, eu scriu in campaniile blogalinitiative de peste un an si sunt foarte multumita de performantele situ-lui, dar si de mine personal. E un bun punct de pornire atat pentru bloggerii incepatori cat si pentru cei cu experienta, iar recompensele sunt pe masura eforturilor fiecaruia
5-ani-de-blogal-initiative

vineri, 3 iunie 2016

ACTIVIA SI UNTOLD

Sa participi la un concert e o experienta unica, iar acum, ACTIVIA iti ofera aceasta ocazie Mie personal imi place UNTOLD pentru ca sunt multe formatii si atmosfera este exloziva iar sotului meu i-ar placea la nebunie,e un spectacol de lumini si muzica cu renume international.
  Daca si voi vreti sa participati in vara asta la un concert inscrietiva in campania ACTIVIA si puteti castiga bilete la cele mai importante concerte ale anului 2016.

poster-ActiviaSummerDrinks-
http://www.activia.ro.